Korres Clear Sunscreen Spray Walnut & Coconut

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste solcreme ud af 2 testede solcreme
Ekspertanmeldelser
Det græske mærke Korres emmer af Grækenland på alle måder, med ingredienser baseret på de vilde planter og blomster, der vokser i landet. Det gode ved Korres er, at det er så naturligt som det overhovedet kan være og bagpå alle produkter fra Korres kan man læser hvad produktet indeholder.

Denne solcreme med faktor 20 dufter fantastisk dejligt af kokos, som også er det bærende element. Udover den naturlige, organiske kokosolie er der også valnødolie og gulerodsolie, alle sammen naturlige olier fra moder natur. Gulerrodsolien hjælper den naturlige tanning process, så man hurtigere opnår en solbrun hud og forebygger ældning af huden samtidig med, at man er solbeskyttet.

Kokosolien fugter huden i dybden og efterlader huden silkeblød og modstandsdygtigt. Solcremen er dermatologisk testet og er sved og vand resistent.

Brug solcremen ved at ryste den godt og påfører den ca. 30 minutter før ophold i solen. Påfør jævnligt, specielt ved badning eller håndklæde tørring. Husk, at der skal ca. hvad der svare til 6 skefulde solcreme til en voksen for, at få den ultimative beskyttelse.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *