Clinique All About Eyes

Rating:
4.1
2 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 13'ende bedste øjencreme ud af 19 testede øjencreme
Mærke: Clinique
Billigste pris i Danmark: 140 DKK hos Coop
Billigste pris i EU: 119 DKK hos All Beauty
Ekspertanmeldelser
Det kan være svært at finde en øjencreme der fjerner poser og sorte rande under øjnene, og på samme tid gør din hud blød og elastisk. Jeg har prøvet mange forskellige i mit liv, men jeg har kun en favorit.

Jeg hørte om Clinique’s All About Eyes for omkring to år siden, på en sommerferie. Jeg købte den uden at vide noget om den i forvejen, og det har jeg ikke fortrudt. All About Eyes er nu min absolut yndlings øjencreme. Jeg bruger den et par gange om dagen, om morgenen efter jeg vågner op.

Jeg er slet ikke et morgenmenneske, så jeg har før i tiden prøvet mange forskellige produkter og metoder til at få poserne under mine øjne til at forsvinde. Denne øjencreme fik randene til at forsvinde allerede efter en uge efter at jeg købte den.

Clinique All About Eyes øjencreme

Et godt valg


All About Eyes er parfumefri, hvilket jeg er vild med, da den føles lettere og renere uden duft. Det er også godt, hvis man er allergiker. Det er også godt, fordi der er så mange forskellige dufte i så mange produkter, og det kan ofte godt blive lidt overvældende med alle de forskellige dufte.

Det er en dejlig følelse om morgenen, når du smører den under øjnene. Jeg får super dejlig blød hud, når jeg påfører denne creme. Når jeg sidder og studerer om aftenen, og er ved at falde i søvn, påfører jeg bare lidt af denne creme, og så vågner jeg op igen, og får sådan en dejlig følelse i kroppen.

Jeg svømmer konkurrencesvømning, og min hud bliver så tør, at det føles som om min hud er ved at krakelere. En normal ansigtscreme er for fed til at bruge på og rundt om øjnene, så jeg bruger denne øjencreme. Min tørre hud, bliver elastisk og fugtig med det samme. Den redder mit liv hver dag efter svømmetræning, og hver morgen når jeg vågner.

All About Eyes føles let og luftig på huden, og efter et par sekunder føles det ikke længere som om du har cremen på, men virkelig blød hud i stedet for.

Den er også god at påføre under din makeup om morgenen. Min makeup føles lettere og mindre fedtet, og jeg har fundet at den holder min makeup på plads i længere tid.

Jeg påfører den normalt i cirkler med min pegefinger, og masserer den ind i huden.

Ikke den billigste creme


Denne creme det ikke det billigste produkt på markedet. Normalt omkring 250 kr eller mindre. Men jeg synes den er alle pengene værd. Da jeg købte den første gang holdte den i over et år. Det ser ikke sådan ud, fordi den netop er så lille, men en lille smule når meget langt i dette produkt.

Clinique All About Eyes øjencreme

Alle pengene værd


Så alt i alt, selvom dette produkt er i den dyrere ende, er det helt klart alle pengene værd. Din hud rundt om øjnene bliver elastisk og blød lige med det samme, og hvis du har rander under øjnene, har du ikke dem meget længere efter maks et par ugers brug af denne creme. Jeg giver dette produkt fem ud af fem stjerner.
Dette er en let cremet-gel formular, som mindsker forekomsten af hævelser, mørke og fine linjer omkring øjnene, og hjælper også med at holde øje makeup på plads. Den bruges to gange om dagen hvilket er om morgenen og aftenen. Den anvendes med ringe fingeren til hele øje området med en duppende bevægelse.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *