Clarins Eye Contour Gel

Rating:
4.4
1 ekspertanmeldelser og 11 brugeranmeldelser
Kategori rank: 9'ende bedste øjencreme ud af 19 testede øjencreme
Mærke: Clarins
Billigste pris i Danmark: 206 DKK hos Nice Hair
Billigste pris i EU: 161 DKK hos All Beauty
Ekspertanmeldelser
Jeg er meget positivt overrasket over denne gel. Jeg havde ikke store forventninger, da jeg normalt ikke er stor fan af den geléagtige konsistens. Men jeg er blevet en stor tilhænger af denne gel.

Clarins Eye Contour Gel bagsideForfriskende


Den føles frisk og dejlig kold på huden, hvilket jeg især godt kan lide om morgenen, lige efter jeg er vågnet. Jeg får en frisk følelse i kroppen, det er en god start på dagen. Jeg er bestemt ikke et morgenmenneske, så for mig er det en nødvendighed at have noget der vækker mine øjne lidt op.

Perfekt mod hævede øjne


Jeg fik et rigtigt godt førstehåndsindtryk af denne gel. Første gang jeg brugte den, forsvandt de tunge poser under øjnene lige med det samme. Det var nærmest et mirakel for mig, da det gjorde at jeg ikke så lige så træt ud, og jeg har aldrig før prøvet et produkt der fik dem til at gå væk så hurtigt. Over tid har den også fået mine mørke rander til at gå væk.

Hvis jeg går i seng med våde øjne, vågner jeg tit op med hævede øjne, og lige meget hvad jeg har gjort i fortiden, har jeg ikke kunne få dem væk før jeg tog i skole eller på arbejde, hvilket jeg synes er virkelig ubehageligt. Denne gel for hævelserne til at gå væk lige med det samme. Det er en dejlig forfriskende følelse når du påfører den, og jeg behøver ikke længere tænke på hvordan jeg mon skal dække hævelserne rundt om mine øjne.

Lidt når langt


En lille dråbe når meget langt i dette produkt. Så hvis du overvejer ikke at købe den, fordi du vil have en stor en, som holder i lang tid, kan du godt tænke om igen. Den holder mange måneder i mit tilfælde, omkring 6 til 8 måneder. Jeg bruger den personligt en gang om dagen, inden jeg lægger makeup, så det kommer selvfølgelig an på hvor tit du bruger den, og hvor stor en mængde du bruger ad gangen. Jeg bruger en meget lille mængde, en dråbe på omkring 3 mm til begge øjne, om dagen.

Jeg har meget følsom hud især rundt omkring øjnene, så jeg var bange for at dette produkt ville medføre rødme eller udbrud på huden omkring mine øjne, ligesom mange andre produkter har gjort før i tiden. Men det er ikke tilfældet med denne gel. Jeg har ikke oplevet noget lignende, kun en forfriskende fornemmelse, hvilket er meget tilfredsstillende. Jeg har ikke oplevet nogen irritation i mine øjne, og den føles heller ikke fedtet eller olieret.

Godt produkt, God pris


Prisen er virkelig god i min mening, i forhold til hvad du får ud af produktet. Jeg har prøvet flere dyrere produkter som lover de samme ting som Clarins Eye Contour Gel, men ingen af dem har virket nær så godt som denne gel. Det er også den eneste gel jeg har prøvet, som ikke har føltes olieret og fedtet, hvilket jeg er meget glad for at se. Den eneste ting jeg ikke er helt vildt med, er konsistensen af den, men det er mere bare en personlig preference.
Så jeg vil sige at den er alle pengene værd, og jeg vil helt sikkert købe den igen, så snart min nuværende er tom.

Jeg giver den 4,5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
11 anmeldelser
af 1 produkt
4.6
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*