Yes To Coconut Polishing Body Scrub

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste kropspleje ud af 98 testede kropspleje
Billigste pris i EU: 56 DKK hos Beauty Expert
Ekspertanmeldelser
Yes to er med deres 95% naturlige ingredienser og uden parabener et af de mærker, der virkelig har lagt sig i spidsen som det naturlige valg, til mange andre kosmetik mærker med parfume og andre ting i. Dette produkt har kokos som det førende ingrediens og kan faktisk kalde sig 98% neutral. Det er perfekt tænkt, at blot at gøre kokos anvendelig som olie, men også tænke det ind i en lækker bodyscrub!

Det er ikke kun kokosolien, der er i, men også selve kokosskallerne som er blevet til små fine korn, der giver kroppen en fantastisk eksfoliering samtidig med, at den bliver fugtet i dybden af selve olien. Kokosskallerne skrubber i dybden, men uden at irriterer huden. Huden bliver igen sund, at se på og bliver silkeblød! Den bruges på fugtet hud og masseres gerne i cirkelbevægelser rundt på huden. På den måde bliver blodcirkulationen i huden sat igen og cellerne bliver stimuleret. Vaskes af igen med vand.

Brug 1-2 gange om ugen eller efter behov. Yes to har lavet en hel serie med produkter indeholdende kokosolie, som er værd, at kigge efter.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *