Weldea Oat Replenshing Treatment

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste hårcreme ud af 6 testede hårcreme
Ekspertanmeldelser
Der er en hel bunke af reparerende ingredienser som er på spil her. Blandt andet havre ekstrakt, havtorn olie, sheasmør og selvfølgelig kokosolie, som transformere tørre ender. Den forfriskende blomstrede-citrus duft overmander enhver duft af kokos, men det bløde hår bekræfter stadig at den gør sit arbejde.

Den er lavet med økologisk jojoba og kokos olier og er rig på økologisk sheasmør og ekstrakt af økologisk havre. Den vil glatte den ru overflade af håret. Den giver intenst nærring uden at tynge håret ned og giver ekstra fugt. Havre er den mest nærende af kornene. Havre er det naturlige valg for en dybt genoprettende behandling.

Kokosolie og sheasmør kombineret sammen er med til at give en intensiv pleje til håret, og almindelig stedmoderblomst ekstrakt vil lindrer skællet hovedbund. Denne havre treatment er utrolig tyk, frodig og er mere som smør til håret end traditionelle syntetiske behandlinger.

Det kan anvendes overalt, eller bare i dele af hår, der har brug for det. Lad det sidde i ti minutter, eller endda hele natten. Den indeholder ikke irriterende stoffer, toksiner eller syntetiske kemikalier og så kan den overlades i håret, så længe du mener dit hår har brug for.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *