Uniq One All In One Hair Treatment

Rating:
4.4
1 ekspertanmeldelser og 3 brugeranmeldelser
Kategori rank: 9'ende bedste hårstyling ud af 106 testede hårstyling
Billigste pris i Danmark: 59 DKK hos Laquer
Billigste pris i EU: 119 DKK hos Beauty Expert
Ekspertanmeldelser
Uniq One har skabt det ultimative hårprodukt på spray, som blot skal fordeles i vådt eller fugtigt hår og ikke skylles ud. Det er uhyre nemt og jeg har efterhånden rigtig gode erfaringer med produktet, som jeg i sin tid fik anbefalet af en frisør. Flere frisører har gennem tiden brugt sprayen fra Uniq One til at redde mit hår ud og til at beskytte det mod varmen fra føntørren.

Uniq One All-in-one Hair Treatment

Uniq One All-in-one Hair Treatment

10 fantastiske effekter


Uniq One All-in-one Hair Treatment har, ifølge dem selv, 10 fantastiske effekter på håret, nemlig disse:

  • Genopretter tørt og ødelagt hår.

  • Tilfører glans og eliminerer kruset hår.

  • Beskytter imod varme.

  • Gør håret silkeblødt.

  • Beskytter mod farvetab på grund af UVA/UVB beskyttelse.

  • Gør håret nemmere at rede ud.

  • Gør håret meget mere medgørligt.

  • Får frisuren til at holde længere.

  • Forebygger spaltede og ødelagte spidser.

  • Giver håret naturlig fylde/volumen.Jeg bruger sprayen stort set hver eneste gang, jeg har vasket hår, for at beskytte det mod varmen fra min føntørre, samt at blødgøre håret, så jeg (meget) lettere kan rede det ud. Håret bliver virkelig lækkert blødt og jeg kan tydeligt mærke, hvordan det samler mine spidser, så det - om ikke andet - ser sundere ud. Derudover får mit hår en masse fugt og volumen af produktet, hvilket klart også er en fordel. Min erfaring er, at man faktisk godt kan springe en hårvask over, engang i mellem, ved lige at gøre håret vådt, spraye produktet i og så føntørre håret til det er tørt. Håret får nemlig en masse volumen og ikke mindst en dejlig og ren duft af produktet – og nemlig duften, er helt genial. Jeg har flere gange oplevet, at folk har sagt at mit hår har duftet som om, jeg lige er kommet ud fra en frisørsalon, når jeg har brugt sprayen, hvilket i min optik er én af de lækreste dufte, et hår kan have.

Anvendelse


Som tidligere nævnt, skal Uniq One All-in-one Hair Treatment sprayes i vådt eller fugtigt hår, og skal ikke skylles ud bagefter. Håret skal allerhelst være håndklædetørt og sprayen skal holdes ca. 20 cm væk fra håret – hellere for langt væk end for tæt på. Hvis du sprayer meget tæt på håret, vil produktet ikke fordele sig ordenligt, men derimod være én stor våd plet, dér hvor du har sprayet, hvilket bestemt ikke er optimalt.

Alt efter hvor langt hår du har, og hvor tørt/slidt/skadet det er, skal du bruge en forskellig mængde. Personligt bruger jeg omkring 3-4 tryk til hele mit lange hår – og aller mest i spidserne. Du må blot prøve dig frem, og hellere starte med for lidt end for meget.

Vurdering


Alt i alt er Uniq One All-in-one Hair Treatment intet mindre end et fantastisk produkt til håret. Jeg er slet ikke i tvivl om, hvorfor så mange frisører bruger produktet, da det virkelig er ren forkælelse for håret. Konsistensen er god, duften er vidunderlig og resultatet er bare rigtig godt. Det eneste minus må være, at man skal være lidt påpasselig med, hvordan man påfører det, da man hverken skal have for meget i, eller spraye det i for tæt på, da resultatet så ikke bliver godt. Jeg vil dog virkelig anbefale dette produkt – det har reddet mit hår utallige gange efterhånden.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
3 anmeldelser
af 1 produkt
5
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*