Rimmel Wake Me Up Concealer

Rating:
3.0
1 ekspertanmeldelser og 4 brugeranmeldelser
Kategori rank: 14'ende bedste concealer ud af 16 testede concealer
Mærke: Rimmel
Billigste pris i EU: 30 DKK hos HQ Hair
Ekspertanmeldelser
Denne concealer er god, hvis du leder efter en concealer som er god til hverdag, og som både er billig og holder i lang tid.

Den lever op til sit navn “wake me up”. Den får dig til at se vågen ud, selvom man i virkeligheden er meget træt. Min hud ser meget sund ud, når jeg har den på, og hvis jeg påfører den ordentligt ender den op med et flot udseende.

Dårlig dækning


Det er ikke den bedste concealer jeg har prøvet. Den er god til hverdag, men den dækker ikke helt perfekt. Den blander godt ind i huden, men man er nødt til at lægge flere lag på og bygge den op, hvis man vil have fuld dækning, og så kan den godt ende op med at se lidt pudret og falsk ud.

Hvis du har tør hud er dette nok ikke den bedste concealer du kan bruge. Den får huden til at se lidt tør ud i det hele taget, især hvis du ikke dækker den med noget. Hvis du har fine linjer under øjnene kan den godt finde på at lægge sig dårligt på dem, og få dem til at se tydelige ud. Men det problem har jeg ikke, så jeg synes den lægger flot under øjnene.

Vækker dig op


Den dækker måske ikke så godt, men en ting den er virkelig god til er at vække mig op, hvilket også ligger i navnet “wake me up”. Den lysner huden op, hvilket især er godt under øjnene og rundt om næsen. Den får mig til at se vågen ud om morgenen når jeg ellers ser meget træt ud.

Farven nr 2 passer perfekt til mig. Den passer min lyse hud virkelig godt. Der er til gengæld ikke et stort udvalg af mørke farver, så hvis du har en mørkere hudfarve, er denne concealer måske ikke den bedste for dig.

Jeg synes det den er bedst til er at vække dig op og lysne op under øjnene. Den er ikke super god til røde pletter eller uren hud. Den får det ikke til at se meget bedre ud. Men under øjnene er den virkelig god.

Den holder for det meste hele dagen, med mindre jeg laver noget specielt den dag, som ville få det til at ruge af hurtigere. Den er rimelig gennemsnitlig med hensyn til holdbarhed.

Indpakningen er flot, og den ser meget indbydende ud. Når den står på hylden på badeværelset får jeg lyst til at bruge den, bare fordi den ser ud som den gør.

God pris


Prisen er virkelig god for dette produkt. For mig holder den omkring fire måneder, hvis jeg bruger den omkring 3-4 om ugen. Prisen er nok grunden til at jeg bliver ved med at købe den. Hvis den havde været dyrere havde den i min mening ikke været pengene værd, men jeg synes at det er en god sikker concealer som er god for prisen.

Vurdering


Denne concealer er en god hverdags concealer. Den får dig til at se vågen ud og “wakes me up”. Den er mindre god til at dække urenheder og røde pletter, men til gengæld er den nem at blande ind i huden. Jeg synes i det hele taget at det er en god gennemsnitlig concealer til en god pris.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
4 anmeldelser
af 4 produkter
4
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*