Real Tecniques Expert Face Brush

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 2'ende bedste makeup børste ud af 75 testede makeup børster
Mærke: Real Techniques
Ekspertanmeldelser
En god makeuppensel kan være altafgørende for resultatet af ens makeup. Med andre ord, er det vigtigt at have en god kvalitetspensel, hvis du ønsker det mest optimale resultat. Jeg er efterhånden indehaver af de fleste makeuppensler fra Real Tecniques, men jeg har en klar yndlings, som simpelthen er blevet et must have i min makeuppung. Det undrer mig bestemt heller ikke, at Expert Face Brush er Real Tecniques’ mest solgte pensel – for den kan simpelthen næsten alt. Jeg er i hvert fald meget begejstret.

Real Tecniques Expert Face Brush

Real Tecniques Expert Face Brush detalje

Få en smuk base


Real Tecniques Expert Face Brush er perfekt til påføring af foundation, pudder, concealer, blush, bronzer, highlighter mv. Alt fra fast til flydende form kan denne børste bruges til, men især de cremede og flydende produkter er børsten helt oplagt til. En stor fordel ved penslen er, hvor nemt og flot den blender flydende produkter ud – ingen skarpe og grimme kanter og overgange, blot en naturlig, flydende overgang.

Penslen er både let og god at holde på, hvilket bestemt gør påføringen af produkterne lettere. En rigtig god egenskab ved denne pensel er, at den stort set ikke suger noget af produktet, som mange pensler gør, hvilket betyder at du sparer på produktet og ikke får en snavset pensel ligeså hurtigt.

Håndlavet og dyrevenlig


Det er meget forståeligt, at Real Tecniques pensler er blevet så populære. Ikke nok med at de er gode, så er de også flotte og meget praktiske. Penslen er flad i bunden, så den selv kan stå, og derfor ikke samler støv og snavs på bordet, eller hvor du ellers lægger dine pensler.

Derudover er penslerne håndlavede og skabt af letvægtsaluminium, som gør selve skaftet meget behageligt at holde på. Expert Face Bruch er desuden fremstillet af 100% syntetiske og dyrevenlige hår, så du kan benytte penslen med god samvittighed.

Blød men fast børste


Det er svært at forstå, hvordan en så blød og behagelig børste, stadigvæk kan være så fast i formen. Dette er dog meget positivt, da det sikrer en præcis og flot påføring af makeupproduktet. Selve børstehårene er meget bløde, hvilket også gør rengøringen af børsten nemmere. Blot en smule vand og en neutral sæbe, så er penslen ren igen. Og en ekstra bonus er, at lige meget hvor ofte du bruger og vasker penslen, så taber den ikke hårene, men holder fint sin form.

Vurdering


Alt i alt er Expert Face Brush fra Real Tecniques en helt fantastisk allround-pensel, og er hurtigt blevet et must for mig. Penslen lever op til alle forventninger og kvaliteten er helt i top. Rent prismæssigt ligger penslen også fint, kvaliteten taget i betragtning. Jeg må ærligt erkende, at jeg sagtens kan forstå, at Expert Face Brush penslen er den mest solgte makeup børste fra Real Tecniques, for den er intet mindre end fantastisk. Jeg kan kun anbefale denne makeuppensel, og jeg er sikker på, at jeg til enhver tid vil købe denne pensel igen, hvis det nogensinde lykkes mig at slide den op.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

    *