Japansk lifting – behandling, priser og produkter

Japansk lifting er en ansigtsbehandling, som også kaldes ”det naturlige ansigtsløft”. Formålet med japansk lifting er, at stramme huden op og derved bl.a. reducere rynker og poser under øjnene. Desuden fjerner behandlingen væske og affaldsstoffer i huden og giver dermed huden en friskere glød.

Behandlingen, som oprindeligt kaldes ”kobido”, er en meget afslappende og effektiv ansigtsmassage.

Japansk lifting behandling

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen er en blanding af massage, zoneterapi og lymfedrænage, og foregår i ansigtet og til dels i nakken, da spændinger dér også kan ses og mærkes i ansigtet.

Én del af behandlingen er lange, virksomme stræk i ansigtsmusklerne, der derved bliver løsnet op og afbalanceret. Strækkene i ansigtet forbedrer dog samtidigt hele kroppens tilstand, da man i alt kommer ind på 24 akupunkturpunkter, som påvirker forskellige steder i kroppen.

Behandlingen hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og samtidigt producere kollagen og elastin. Blodcirkulation bliver desuden også væsentligt forbedret, hvilket igen giver en positiv indflydelse på hele kroppen.

Den første del af behandlingen foregår uden brug af olier, og har til formål, at få ansigtsmusklerne til at slappe af.

I den andel del af behandlingen tilfører man så huden nogle specielle olier og masker, for at fugtet huden og tilføre den næringsstoffer.

Japansk lifting behandling

Behandlingen trin for trin

Før selve behandlingen for alvor begynder, fjernes snavs og eventuel makeup fra ansigtet med en for eksempel en rensemælk og skintonic.

Efter afrensningen påbegyndes ansigtsmassagen, og huden peeles samtidig med cirkulerende bevægelser, for en glat og frisk hud.

Ansigtet smøres nu ind i en olie, og ved hjælp af massage og zoneterapi, stimuleres forskellige punkter i ansigtet.

Efter stimulationen afkøles huden med 2 Himalaya saltstenskugler.

Til sidst bliver ansigtet igen renset, og derefter bliver der smurt en ”lifting” ansigtsmaske på huden, som opstrammer og reducerer rynker. Som afslutning på behandlingen påføres en serum, ansigtscreme og øjencreme.

Produkter til japansk lifting

Hvilke produkter anvendes der?

Nedenfor ses en liste over de typiske (økologiske) produkter til én behandling:

 • Hybenkerneolie – Olien stammer fra en rosenbusk fra Andesbjergene i Sydamerika. Her er der ingen forurening, og olien er derfor 100% ren. Olien indeholder omega-3, omega-6 og flere antioxidanter. Desuden indeholder den også vitamin A og vitamin C.

  Olien er kendt for at give fugt og blødgøre huden.

 • Spirulina pulver – Pulveret indeholder næsten alle kendte antioxidanter og er derfor oplagt til ansigtet. Spirulinapulver bruges ofte som ansigtsmaske, da man bare opblander pulveret med vand, og så har en grødet masse, man kan smøre i ansigtet. Masken skal dog maks. sidde i 15-20 minutter.
 • Himalaya saltsten – Himalaya salt indeholder 84 mineraler, som vores krop har rigtig godt af. I behandlingen gør man stenen våd og gnider den derefter op ad huden. Mineralerne i saltstenen bliver optaget i huden, så snart saltet er i kontakt med huden.
 • Rensemælk til ansigtet + skintonic – Her kan enhver rensemælk og skintonic i princippet bruges. I behandlingen vil den dog ofte være både økologisk og med så naturlige ingredienser som muligt, da man ikke ønsker at tilføre huden unødvendige tilsætningsstoffer.
 • Ansigtscreme – Her gælder samme princip, som med renseprodukterne. Ansigtscremen skal fugte og berolige huden – og desuden tilføre den de nødvendige næringsstoffer.
 • Øjencreme – Igen samme princip. Cremen skal være udviklet til det sarte øjenområde, og desuden virker opstrammende.
 • Serum til ansigtet – Samme princip går her igen. Serummet skal tilføre huden så mange næringsstoffer som muligt, og samtidigt virke opstrammende og fornyende.
 • Spirulina ansigtsmaske af havalger – Masken bruges i 15-20 minutter. Masken har til formål at forny og opfriske huden. Desuden reducerer den tegn på ældning og har en positiv effekt på akne.
 • Spirulina ansigtsmaske med havsalt fra Det døde hav (specielt til uren hud) – Masken bruges i 15-20 minutter og har speciel god virkning på uren hud.
 • Evt. Krystalsten – Krystalstenen beroliger og afkøler huden, og bruges ofte til afslutning af behandlingen.

Produkterne kan du sagtens selv købe, hvis du selv har lyst til at give dig i kast med japansk lifting – og nogle af dem har du måske endda derhjemme i forvejen.

De fleste af produkterne sælges i ganske almindelige helsebutikker, samt i online helse butikker som fx. Helsebixen og Helse Helse.

Flere steder tilbydes kurser i Japansk lifting, så du selv kan blive ekspert i netop denne behandling, og ellers kan du altid forsøge dig med at følge videoguides på YouTube.

Tænksom kvinde

Hvad koster behandlingen?

Priserne for behandlingen varierer en del, men ligger på omkring 300-600 kr. for mellem 60-90 minutters ansigtsmassage.

Priserne varierer bl.a. alt efter om du samtidigt vil have massage på nakke/skuldrer/øverste del af ryggen med i behandlingen, ligesom at det ikke er alle steder, at ansigtsmasken er med i prisen.

Er du derimod interesseret i at kunne behandle dig selv, eller at blive behandler for andre, så kan du i stedet tage et kursus i japansk lifting.

Et 2-dages kursus (6 timer pr. dag) koster omkring 1800-2000 kr. På kurset lærer du at gennemføre en hel behandling og desuden tilføre lidt ekstra akupunktur.
One Comment

 1. Else Marie says:

  Hej

  Jeg er interesseret i at høre lidt om uddannelsen

  mvh

  Else Marie

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*