Goldwell Kerasilk Repower Hair Perfume

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste hårparfume ud af 2 testede hårparfume
Mærke: Goldwell
Billigste pris i Danmark: 260 DKK hos Nice Hair
Ekspertanmeldelser
Indtil for få måneder siden kendte jeg slet ikke til hårparfumer. Jeg må ærligt indrømme at hårparfumen fra Goldwell har overrasket mig meget positivt og er blevet en fast inventar i min hverdagsrutine. Goldwell Kerasilk Repower hårparfumen får mit hår til at dufte friskt, lækkert og endda nyvasket, hvilket er rigtig skønt. Derudover har den en masse andre positive effekter på mit hår, som jeg vil komme mere ind på her:

Goldwell Kerasilk Repower Hair Perfume

Goldwell Kerasilk Repower Hair Perfume åben

Olie på spray


Hårparfumen fra Goldwell bruger jeg selvfølgelig for at få mit hår til af dufte lækkert, og det var da også på grund af duften, at jeg erhvervede mig den for nogle måneder siden. Duften af fresia, lilje og citrus giver associationer til lækkert nyvasket hår. Dog har jeg efterhånden fundet ud af, at mit hår ikke blot dufter rigtig godt, når jeg bruger produktet, men at det får også en skøn glans og blødhed, som gør at jeg altid kan køre fingrene igennem håret.

Goldwell Kerasilk Repower er ikke blot en hårparfume men også en olie på spray, som gør håret silkeblødt, glansfuldt og som modvirker statisk elektricitet. Sidstnævnte var en kæmpe bonus i vinterhalvåret, hvor skandinavisk hår som mit, ofte bliver elektrisk, så snart jeg træder ud af døren.

Anvendelse


Goldwell Kerasilk Repower sprayes i tørt hår og skal ikke skylles ud efterfølgende. Jeg har personligt haft god erfaring med at spraye produktet i tørt, eller halvtørt (håndklædetørt) hår, og derefter brugt min føntørre til at give håret volumen, og til at sørge for, at produktet bliver fordelt grundigt i håret. Når jeg bruger hårparfumen, bruger jeg ofte en meget neutral shampoo og balsam, altså én uden parfume (eller med en svag duft), så mit hår ikke dufter af en masse forskelligt på én gang. Dette vil jeg klart anbefale, da jeg ellers forestiller mig, at hårets duft bliver meget voldsom.

Vurdering


Personligt synes jeg, at denne hårparfume er en helt igennem genial opfindelse. Jeg bruger den stort set hver dag, og har efterhånden fået mange komplimenter for den. Duften er skøn, men diskret, hvilket giver associationer til nyvasket hår. Flasken, som parfumen kommer i, ser luksuriøs og flot ud, og så er flasken også behagelig at holde på, hvilket for mig er et kæmpe plus.

Prisen er i den højere ende, og er det eneste, som kunne trække en smule ned. Dog er der 50 ml i flasken, hvilket bestemt er en del, da man næsten ingenting bruger ad gangen – med andre ord er hårparfumen rigtig drøj i brug.

Alt i alt er Goldwell Kerasilk Repower Hair Perfume meget anbefalelsesværdig, og jeg er sikker på, at mange vil have samme oplevelse som mig. Jeg kendte slet ikke til hårparfumer, før jeg fik fingrene i denne, og havde aldrig troet, at det var noget jeg ville bruge hver eneste dag. Dog blev jeg ret hurtigt overbevidst om, at dette var en ekstra lille luksus i hverdagen – og helt ærligt, hvem vil ikke gerne have lækkert og velduftende hår?
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *