Giorgio Armani Sí

Rating:
5.0
2 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste eau de parfume ud af 3 testede eau de parfume
Mærke: Giorgio Armani
Billigste pris i Danmark: 450 DKK hos Helsebixen
Ekspertanmeldelser
Hvis du er på udkig efter en ny og frisk parfume, vil jeg klart anbefale dig at læse med her. Giorgio Armanis parfume med navnet ”Sí” er nemlig kommet for at blive. ”Sí” er en skøn parfume der holder dagen lang, og som jeg bliver ved med at købe igen og igen.

Giorgio Armani Sí eau de parfume

Feminin duft


Giorgio Armani beskriver parfumen som en duft til den moderne kvinde. Det kan jeg kun give dem ret i – parfumen har en fantastisk duft af fresia, rose, solbærnektar, vanilje og forskellige lyse trænoter, som gør duften elegant og meget behagelig. Endvidere holder duften hele dagen – og natten med.

Duften er meget varm og blød, og bliver næsten kun bedre som timerne går, hvor den bliver en smule mildere. Duften kan bruges af alle aldre, men passer aller bedst til den unge kvinde, da Sí-parfumen har en frisk og ungdommelig duft – dog har den stadigvæk et twist af noget klassisk over sig.

En fin og simpel flakon


Flakonen som parfumen kommer i, er ligesom duften meget moderne og feminin. Samtidigt er den meget simpel og er udformet således, at den ligger godt i hånden. Jeg synes udformningen af flakonen er vigtig, da det er rart at kunne have et godt greb om parfumen, så risikoen for at den glider ud af hånden er så minimal som muligt.

Låget passer godt ind i den enkle of feminine stil, og giver flakonen et godt helhedsudtryk, så den ligefrem pynter, når den står fremme.

Få mest muligt ud af den


For at få mest muligt ud af Sí parfumen, bør du tage den på mindst 20 minutter før du går ud af døren, da duften så har udviklet sig til den ”endelige” duft, og har tilpasset sig din naturlige kropslugt. For en meget mild duft, kan du sprøjte Sí parfumen ud foran dig, og så gå igennem ”parfumeskyen”, der vil fordele duften over hele din krop. For en mere dramatisk duft kan du sprøjte parfumen på kravebenet og halsen – og hvis du har bare ben også i knæhaserne.

Desuden skal du huske at opbevare parfumen godt – det vil sige i et hverken for varmt eller koldt rum, og aldrig nogensinde i direkte sollys. Det aller bedste sted, du kan opbevare Giorgio Armani Sí parfumen er i en skuffe, gemt væk fra sollyset – og ikke på badeværelset, hvor der ofte bliver varmt.

Vurdering


Giorgio Armani Sí er hurtigt blevet én af mine yndlingsparfumer, og jeg køber den igen og igen. Det løber hurtigt op, da prisen er i den lidt højere ende – men samtidigt får man altså virkelig også hvad man betaler for – en parfume der dufter helt fantastisk og som endda holder rigtig, rigtig længe. Den dufter så friskt og ungdommeligt, men samtidigt også meget klassisk. Der er desuden ingen tvivl om, at en parfume fra et mærket som Giorgio Armani er i rigtig god kvalitet, og da duften holder så længe, som den gør, bruger man heller ikke så meget parfume ad gangen. Jeg kan ikke andet end at anbefale Sí-parfumen, da den simpelthen har vundet mit hjerte.
Giorgio Armani Si er en klassisk og sexet duft. Den er fyldt i en enkelt flakon, hvor man kan få låget i flere forskellige farver.

Den er baseret på duftene blåbær, cedertræ, solbær, nektar, chypre, moskus træ og vanilje patchouli. Den stærke duft behøver kun et enkelt sprøjt for den perfekte mængde parfume, og har en fantastisk holdbarhedsevne. Si er en hyldest til moderne femininitet, en uimodståelig kombination af ynde, styrke og en uafhængig sjæl. Den forførende duft har et strejf af en stærk, maskulin side, der balancere fint med sin kontakt i den mere feminine side.

Parfumens blanding af den maskuline og feminine side, og den stærke og den søde side, gør denne parfume til et enestående valg, der skiller sig ud fra andre parfumer. Den feminine duft er det alternative valg til den moderne kvinde.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

    *