Aveeno Daily Moisturizing Lotion

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste creme ud af 1 testede creme
Mærke: Aveeno
Ekspertanmeldelser
Denne lotion er et fast produkt i mit hjem. Jeg har et lager af dette produkt i mit skab, og jeg har også en lille rejseudgave som jeg har med mig overalt.

Aveeno Daily Moisturizing Lotion

Aveeno Daily Moisturizing Lotion, bagside

God til følsom hud


Hvis du har følsom hud er denne lotion perfekt til dig. Den er meget mild mod huden, og den indeholder ikke parfume, så du kan også bruge den, hvis du er allergisk over for parfume. Jeg synes også at det er dejligt, at den ikke indeholder parfume, da jeg synes, at det godt kan blive for meget med alle de forskellige dufte der er i stort set alle produkter i nutiden.

Den er også super god at bruge i ansigtet. Den er hverken for tyk til at bruge i ansigtet, eller for tynd til at kunne bruge uden at den er for flydende og løber ned ad huden.

Den er ikke fedtet eller olieret på huden, og efter højst et par minutter, kan du ikke længere mærke den på huden, men du har dejlig blød hud i stedet for.

Trænger hurtigt ind


Den værste følelse er når man har været i bad, smører sig ind i bodylotion, og så er nødt til enten at vente meget lang tid for den at synke ind i huden, så man kan klæde dig på, eller bare tag sig sammen og klæde sig på med klistret og fedtet hud. Jeg har endda prøvet lotions som stadigvæk er klistrende på huden efter 24 timer. Det problem har jeg slet ikke med denne lotion. Det fugter virkelig godt, man får dejlig blød hud, og den er helt trængt ind i huden efter højst et par minutter. For det meste påfører jeg bare denne lotion, og lader den trænge ind i huden mens jeg tørrer mit hår med mit håndklæde, og når jeg færdig med det (hvilket kun tager omkring et minut) er den helt trængt ind, og jeg er klar til at tage tøj på med tør og blød hud.

God pris


Prisen er virkelig god for et godt produkt som dette. Den er bedre end mange af de meget dyrere lotions jeg har prøvet, så hvis du leder efter en virkelig god lotion, men ikke har råd til de helt dyre, så er denne lotion det perfekte match for dig.

Den holder også i lang tid. Du kan få den i mange udgaver, men jeg foretrækker personligt indpakningen med pumpen (som vist på billedet). Et pump er den perfekte mængde til hele ansigtet for mig. Jeg tager heller aldrig ved en fejl for meget af gangen, som jeg sagtens kan finde på med andre indpakninger, så der er ikke meget spild af produkt, hvilket jeg elsker.

Vurdering


Denne fugtighedslotion er den bedste lotion jeg nogensinde har prøvet. Den trænger ind i huden på ingen tid, så du kan klæde dig på næsten lige med det samme uden at have den fedtede, klistrende følelse på huden. Jeg vil helt sikkert købe denne lotion igen mange gange, og jeg anbefaler den højt.

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *