Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer

Rating:
4.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste dagcreme|natcreme ud af 1 testede dagcreme|natcreme
Mærke: Tromborg
Ekspertanmeldelser
Jeg har efterhånden brugt mange produkter fra Tromborg, og jeg elsker dem alle. Denne ansigtscreme er dog min yndlings af alle deres produkter.

Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer

Fed og fugtende


Det er en rimelig fed creme, så den virker virkelig godt på rigtig tør hud. Jeg svømmer omkring 5-6 dage om ugen, og min hud bliver så tør på grund af klor i poolen, at min hud næsten flækker, fordi den er så tør. Tromborgs creme er den perfekte creme til det problem. Fordi den netop er så fed, trænger den dybt ind i huden, og fugter godt og grundigt.

Den trænger hurtigt ind i huden, og den virker super godt under makeup. Min hud er altid dejlig blød inden jeg lægger makeup om morgenen på grund af dette produkt. Den er heller ikke fedtet eller olieret som mange andre er. Det er jeg virkelig glad for, da jeg ikke kan klare følelsen af fedtet hud.

Naturlige ingredienser


Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer indeholder mange naturligt gode ingredienser. Den indeholder for eksempel Macademia nøddeolie og shea butter som er nærende for huden, og som gør huden meget blød. Den indeholder også A, B, C, D og F vitamin, Tamarindus India Seed Extract, Sandeltræ, Aminosyrer og Collagen fra havet som alle bifalder med en masse som for eksempel giver blødhed, styrker bindevævet og modvirker overfølsomhed.

Cremen er meget mild mod huden, hvilket er et stort plus for mig, fordi jeg har rimelig følsom hud. Men jeg har slet ikke oplevet nogle udbrud eller uren hud på grund af denne creme.

Dag- og natcreme


En anden ting, som faktisk er en af mine favorit ting ved denne creme, er at det både er en dagcreme og en natcreme i én. Jeg er en ret doven person, når det kommer til enten meget tidligt om morgenen eller meget sent om aftenen. Så for mig er det vildt dejligt at bare kunne bruge det samme produkt, uden at skulle tænke over hvornår jeg skal bruge hvad.

Tromborg Deluxe Face Cream Day & Night Moisturizer, bagside

Ikke god duft


En ting jeg slet ikke kan lide ved dette produkt er duften. Det er nok mere en personlig bedømmelse for mig, men jeg kan virkelig ikke lide duften. Jeg troede at jeg ville vænne mig til den efter et stykke tid, og nu har jeg så brugt den i omkring 10 måneder. Den er ikke ligeså slem længere, men jeg er stadigvæk ikke vild med den. Det gode er, at jeg kun kan dufte den når jeg påfører den. Så snart den er trængt ind i huden er duften væk.

Vurdering


Prisen er forholdsvis dyr for et produkt som dette. Men på den anden side holder den mig omkring 4-5 måneder, ved brug to gange dagligt. Din hud bliver blød og elastisk, og den trænger ind i huden virkelig hurtigt. Det eneste der trækker den ned i vurdering er duften. Så med alt den medfører, vil jeg sige at det er pengene værd, og jeg vil købe den igen, når min nuværende er brugt op.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *