Redken Diamond Oil Shampoo

Rating:
4.6
1 ekspertanmeldelser og 9 brugeranmeldelser
Kategori rank: 9'ende bedste shampoo ud af 123 testede shampoo
Mærke: Redken
Billigste pris i Danmark: 82 DKK hos Nice Hair
Billigste pris i EU: 78 DKK hos Beauty Expert
Ekspertanmeldelser
En god shampoo skal pleje og styrke mit hår, og jeg skal have en fornemmelse af, at mit hår bliver blødere, mere glansfuldt og mere sundt at se på efter en hårvask. Dette kan Diamond Oil shampooen fra Redken heldigvis, og derfor bruger jeg den flittigt.

Redken Diamond Oil Shampoo

Redken Diamond Oil Shampoo

Oplagt til fint og tørt hår


Som navnet ”Diamond Oil” så fint hentyder til, er denne shampoo altså fyldt med gode olier, som plejer og fugter håret. Shampooen fra Redken indeholder både coriander olie, camelina olie og abrikos olie. Disse tre olier henholdsvis udglatter, blødgøre og plejer håret indefra. Shampooen er helt optimal til fint skandinavisk hår, tørt og ødelagt hår – og som mit, afbleget hår, der som bekendt kræver en ekstra omgang fugt og pleje, for at se strålende og sundt ud. Shampooen indeholder også proteiner, hvilket er med til at styrke og genopbygge håret. Shampooen er desuden silikonefri, hvilket ifølge mine erfaringer er et kæmpe plus.

Design


Diamond Oil shampooen har som Redken’s andre shampooer altid et flot og lækkert design. Shampooen ser luksuriøs ud og pynter fint på badeværelset. Flasken har en fin farve, og så er den udformet således, at der er nogle små riller oppe ved låget, der gør at man holder bedre fast på flasken – et kæmpe plus.

Anvendelse


Helt optimalt fordeles shampooen i vådt hår, som inden er skyllet for diverse snavs i en 10-15 sekunder. Herefter fordeles først en lille klat shampoo i håret, som skylles ud. Så er håret renset for produktrester og snavs. Herefter fordeler du igen en lille klat shampoo i håret og skyller ud. Når man fordeler hårvasken over to gange, bliver håret altså bare renere, og det føles ligeledes som om, at håret bliver plejet endnu bedre af shampooen, fordi det rene hår bedre kan tage imod produktet. Jeg har selv rigtig gode erfaringer med denne shampoo, i forhold til at gentage hårvasken. Jeg bruger ikke mere shampoo en normalt – jeg deler bare dén mængde, jeg normalt ville have taget, op i to. Jeg fordeles ligeledes kun shampooen i hovedbunden og ikke i spidserne – shampooen løber nemlig alligevel igennem håret, når man skyller den ud.

Vurdering


Diamond Oil shampooen fra Redken lever op til alle mine krav og forventninger. Shampooen gør virkelig noget godt for mit slidte og tørre hår, og så dufter den helt fantastisk!

Shampooen skummer desuden rigtig godt, hvilket for mig er et kæmpe plus, da fordelingen af shampooen er lettere, og da man heller ikke bruger ligeså meget produkt, når shampooen skummer godt op.

Alt i alt er shampooen bestemt anbefalelsesværdig, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at dette er én af de bedste shampooer, jeg har prøvet. Jeg vil helt sikkert købe en ny, når denne er brugt op. Prismæssigt ligger den i den lidt højere ende – til gengæld er shampooen drøj i brug, da den skummer godt op, og derfor kan man sagtens have en flaske i mange måneder, inden man må købe en ny.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
3 anmeldelser
af 1 produkt
5
Se mere
5 anmeldelser
af 1 produkt
4.4
Se mere
1 anmeldelser
af 1 produkt
5
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*