Plaisir Cleansing Gel

Rating:
3.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 92'ende bedste ansigtspleje ud af 102 testede ansigtspleje
Mærke: Plaisir
Ekspertanmeldelser
Hvis du vil have en cleanser der er mild mod din hud, renser din hud og på samme tid giver dig et boost om morgenen eller om aftenen, er denne cleanser den perfekte cleanser for dig.

Plaisir er et virkelig godt mærke, hvis du leder efter et billigere mærke som stadigvæk gør et rigtig godt arbejde. Jeg synes deres produkter er super gode, når man tænker på hvor gode priserne er.

Plaisir Cleansing Gel

Plaisir Cleansing Gel bagside

Fjerner let makeup


Den kan fjerne let makeup, den fjerner min mascara og concealer uden problemer. Men hvis du leder efter en cleanser der kan fjerner tung eller vandfast makeup, er dette nok ikke det bedste valg for dig.

Det som denne cleanser er bedst til, er at gøre dig frisk og glad om morgenen eller om aftenen. Det er et dejligt boost, hvis du er træt eller udmattet. Når jeg står op om morgenen, er jeg virkelig træt, og har mest af alt bare lyst til at lægge mig i seng igen, og først stå op mange timer senere. Men Plaisir Cleansing Gel vækker mig op, så jeg er klar til at gå i gang med min dag.

Jeg bruger denne cleanser som en del af både min aften- og morgenrutine, afhængende af hvad jeg har lyst til på det gældende tidspunkt. For det meste bruger jeg den om aftenen. Jeg elsker den rene følelse inden jeg går i seng om aftenen.

Mild mod huden


Den er meget mild mod huden, hvilket er rigtig godt kan lide. Det er en nødvendighed for mig, da min hud er rimelig følsom. Jeg har slet ikke oplevet nogle udbrud eller noget uren hud som resultat af denne cleanser, min hud er derimod blevet pænere med fået mindre urenheder på grund af dette produkt.

Den føles ikke fedtet eller olieret, den er gør faktisk min hud en lille smule tør efter jeg har brugt den. Derfor sørger jeg altid for at bruge en fugtighedscreme efter brug. På den måde føles min hud helt perfekt og klar til hvad end jeg skal bagefter.

Jeg bruger den normalt efter en face scrub. Jeg bruger først en face scrub, derefter denne cleanser og til sidst påfører en god og fugtende ansigtscreme. Når jeg laver den rutine får jeg den dejligste hud, og den bedste følelse i hele kroppen.

Når jeg påfører den, tager jeg en mængde der er omkring den samme som man bruger af tandpasta, i hånden. Jeg hælder en smule vand på, og skummer det en smule op i hånden. Derefter masserer jeg det ind i huden i cirkler. Jeg prøver at bruge et par minutter på det, for at få mit ansigt godt og grundigt renset. Når jeg er færdig, skylder jeg det af med koldt vand.

Vurdering


Prisen er helt vildt god for dette produkt. Den holder omkring 2-3 måneder, hvis jeg bruger de omkring en gang om dagen i gennemsnit. Det er en virkelig god pris for et produkt, der virker så godt som dette. Du får en super frisk følelse når du bruger denne cleanser, og din hud er enorm ren. Det der trækker den ned i vurdering er, at den ikke fjerner alt makeup.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *