5 makeup børster fra Mac du ikke kan undvære

Kvinde med flot makeup

Hvis man vil have en flot makeup, kan man simpelthen ikke klare sig uden gode redskaber. Jo bedre børstens kvalitet er, desto nemmere er den at arbejde med, og desto flottere bliver resultatet.

Man behøver ikke alverdens redskaber for at kunne fremstille et flot makeup look. Alt i alt, vil jeg mene man kan klare sig med fem forskellige børster, til hele ansigtet. Øjenskyggebørsten, foundationbørsten, pudderbørsten, eyeliner og browpenslen og blush og contour børsten.

Der findes tonsvis af børster, og det kan være svært at finde ud af hvad for nogle man skal købe. Jeg vil selv anbefale at bruge Mac børster, for de er simpelthen bare i særklasse.

Jeg har i de sidste to år købt utallige makeup børster fra Mac. Delvist fordi de er af professionel kvalitet, bestående af de fineste hår, men også fordi de altid er nemme at lægge en flot makeup med.

Mac har lavet en bred variation af forskellige makeup børster til hele ansigtet, i forskellige farver og størrelser. Dog er det de fem nedenstående børster, der har fundet vej til mit lille hjerte. Så her er de, de 5 makeup børster fra Mac jeg ikke mener du ikke kan undvære.

188 small duo fibre face brush

Mac 188 small duo fibre face brush

Denne børste er min absolut ynglings børste til anvendelse af foundation. En fyldig, rund børste med flad top, fremstillet af en blød blanding af gedehår i bunden og syntetiske fibre i toppen. Den har en fantastisk evne til at fordele foundation let på ansigtet, uden at påføre den i streger.

Børsten er nem at arbejde med og den lille størrelse trænger fint ned i besværlige kroge omkring næsen og øjnene. Den er bedst til at blende flydende og cremede konsistenser af foundation, da hårene på børsten er meget tynde og fine. Tykkere konsistenser vil være en del sværere at blende ud til et flot resultat.

Den kan let blende alle konsistenser af foundation florlet. Den ideelle børste hvis man vil give sin foundation flere bløde lag og strukturer, uden at looket fremstår kantet og unaturligt.

Foundationbørsten er et glimrende alternativ, hvis man har brug for en let påføringsbørste, der kan lægge foundation i et flot og naturligt look.

[searchteaser q=”Mac 188″]

286 duo fibre tapered blending brush

Mac 286 duo fibre tapered blending brush

Denne børste er helt klart en favorit, da dens unikke bløde form, altid er nem at anvende på øjenlågene. Den er fremstillet af en blanding af gedehår og syntetiske fibre, der giver en perfekt påføring af øjenskygge.

Børsten er nem at arbejde med og har en fantastisk blendingsevne. Den tager den præcise mængde øjenskygge op, og sørger for at blende det ud jævnt. Børsten ville dog være bedre hvis den havde været en lille smule mindre.

Ellers er den fremragende, og er den absolut bedst børste til anvendelse af øjenskygge. De luftige hår udgør et fuldkomment resultat, der efterlader øjnene i et alsidigt look.

[searchteaser q=”Mac 286″]

150 large powder brush

Mac 150 large powder brush

Denne børste bruger jeg som min pudderbørste, som også er formålet med den. Den kan nemt påføres med sine lange bløde hår, og er mild mod ansigtet.

Børsten har en tildens til at fælde, men jeg syntes ikke selv personligt at det er et problem. Den er let i sine udtoninger, og har en udmærket blendingsevne. Den store bløde børste lægger pudderen diskret.

Makeuppen er nem at påføre med børsten, og børsten fungere generelt rigtig godt som pudderbørste. En rigtig god investering.

[searchteaser q=”Mac 150″]

266 small angle brush

Mac 266 small angle brush

Denne børste fungere rigtig godt som eyelinerpensel og til at forme øjenbrynene. Den kan udgive et flot resultat som begge ting. Som eyelinerpensel kan man let lave flotte lige streger, til en fuldkommen eyeliner med den skrå formning. Det er nemt at gøre eyelineren præcis, og frembringe et godt resultat.

Til formning af øjenbrynene er penslen et virkelig godt redskab. Den har den perfekte størrelse, og samler den rette mængde produkt på børsten. Du kan forme dine øjenbryn let, uden skarpe unaturlige linjer, så dine øjenbryn får en boksform.

Der skal ikke særlig meget til, for at der kommer meget produkt på børsten, så pas på. Du kan eventuelt fjerne det øverste lag af produktet, ved at køre børsten på din hånd, for et mere naturligt look.

Den er i fantastisk kvalitet af naturlige hår, og fælder aldrig. Hvis man vil have en eyelinerpensel og en browpensel i en, så er denne børste et udmærket valg.

[searchteaser q=”Mac 266″]

168 large angled contour brush

Mac 168 large angled contour brush

Denne børste, bruger jeg både til at opnå flotte farvede kinder og et markeret ansigt. Den er fremstillet af solide naturlige hår, og har den helt rette størrelse til anvendelse af blush og contour.

Børsten kan godt miste lidt af formen efter rensning, men selvom det sker kan børsten stadig levere et godt resultat.

I anvendelse af blush giver børsten et naturligt look på æblet af din kinder, og kan blendes ud til præcision. Som contour levere børsten også, da den er nem at bygge op. Børstens skrå formning er min absolutte ynglings ting ved den, da det gør den dejlig nem at arbejde med på ansigtet.

Det er let at opnå et flot resultat med børsten, da den er skulptureret perfekt til ansigtet. Helt sikkert en favorit.

[searchteaser q=”Mac 168″]

Mac’s makeup børster er en god investering

Selvom Mac’s makeup børster er i den dyrere ende, så syntes jeg helt klart at det er en god investering. Du kan få mange rigtig gode børster, men Mac’s makeup børster er simpelthen bare i særklasse.

De er i professionel kvalitet, de kan bruges mange gange og vil stadig ikke miste deres funktion, og de gør makeuppen en del lettere at lægge flot. Så hvis du vil lave en god investering, så smut tag et kik på udvalget af Mac børster.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*