Chanel Vitalumière Satin Smoothing Fluid

Rating:
3.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 33'ende bedste foundation ud af 35 testede foundation
Mærke: Chanel
Ekspertanmeldelser
Chanel Vitalumière Satin Smoothing Fluid Foundation Foundation er helt klart en af de vigtigste makeup produkter i min makeuptaske.

Jeg bruger foundation hver dag, derfor er det også vigtigt for mig at min foundation god og nem at arbejde med. Det var i starten af sidste år at jeg var på jagt efter en ordentlig foundation, jeg kunne bruge i hverdagen. Jeg havde nøjes med alt for dårlige foundations fra billige mærker i ringe kvalitet.

Jeg havde ikke rigtigt styr på hvad jeg skulle kigge efter og hvor jeg skulle kigge hen. Jeg gik fra butik til butik, og var lige ved at gå fortabt i processen til jeg faldt over en lille fin glasflaske med logoet Chanel på den. ?Chanel Vitalumière Satin Smoothing Fluid Foundation?. Den dag vendte jeg hjem med en foundation fra Chanel og en konto på 390 kroner mindre.

Så lad os tale om ?Chanel Vitalumière Satin Smoothing Fluid Foundation.

Denne lille lækre sag er helt klart en favorit i min makeuptaske. Jeg har allerede brugt en foundation op derfra, og er nu på min anden og jeg er helt vild med den.

Den er simpelthen et vidunder, den er lige mig og passer perfekt til mine ønsker i en foundation og min hudtype.


 • Emballagen? er med pumpe og den er let og hygiejnisk at dosere. Den levere den ideelle mængde foundation med kun et pump. Den lille fine glasflaske giver denne foundation et luksuriøst udtryk. Men havde vi også forventet andet fra Chanel?

 • Konsistensen? er en flydende, vandholdig konsistens. Jeg synes den er rigtig nem at påfører på huden, netop fordi den er så vandholdig. Jeg har altid været pjattet med foundations med en flydende konsistens, da det altid har været det der har virket bedst på min hud.

  Konsistensen giver mig virkelig den her lette følelse af ikke at have foundation på, fordi den bare lægger sig rigtigt fint med dens tynde konsistens. Den er virkelig lækker, rigtig blød og cremet på huden. Foundationen er nem at blende og arbejde ind i huden både med beautyblender og med børste.

 • Dækkeevnen? er helt klart en af de ting den har overrasket mig mest med. Man skulle tro at dens vandholdige konsistens gjorde dækkeevnen mindre, men den dækker simpelthen så godt. Den lægger sig som et fint tyndt lag på huden, og formår virkelig at dække en passende mængde uden at se kaget ud, som andre foundations let kan komme til hvis de er for tykke i det.

 • Holdbarheden? er også rigtig fin, den sidder godt på ansigtet i mange timer, men har dog brug for et par touch ups sidst på dagen.

 • Finish? er virkelig lækkert. Jeg har meget kombineret hud, med en tendens til fedtet hud omkring min T zone og lidt tør hud på kunderne. Med denne foundation får jeg det her helt friske sommerlook, der får min hud til at se sund og glødende ud.

  Det bedste ved den her foundation er helt klart det finish det giver min hud. Den får bare min hud til at stråle og se så meget bedre ud, og klatter ikke i ansigtet, men giver dig mere et lækkert mat finish.

 • Prisen? er nok noget af det der trækker mest ned ved produktet. Foundationen er pænt dyrt i mine øjne, men udfra det jeg får ud af foundationen syntes jeg det er pengene værd.Pros • Den er nem at dosere.
 • Den har en lækker konsistens, der er nem at arbejde med.
 • Dækkeevnen er god.
 • Den har SPF15.
 • Den giver et glødende mat finish.


Cons

 • Den holder ikke hele dagen.
 • Chanel har ikke lavet mange farvevarianter af denne foundation, så sandsynligheden for at finde din nøjagtige farve kan være svær.
 • Den kan have en lidt gullig orange undertone i sig.
 • Den er lidt dyr.


Jeg har valgt at give denne foundation ?3,5 stjerner. Jeg synes virkelig det er en god foundation, der fungerer for mig og min hud. Jeg er helt vild med konsistensen og hvordan den lægger sig på min hud, og den er rigtig nem at arbejde med.

Alligevel trækker det ned at den har undertoner af gullig og orange, og så er den bare generelt ret dyr. Men jeg er helt vild med den, og jeg kan varmt anbefale den til andre derude der leder efter en let foundation.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
 • Der er ingen brugeranmeldelser
 • Leave a Reply

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  *