7 ting du skal vide om billige øreringe og ørestikkere

Smilende kvinde med store øreringe

Det er ikke nogen hemmelighed at mange kigger på prisen når de skal vælge smykker. Det gælder også for øreringe, så derfor vil jeg her komme med et par tips til hvordan du finder frem til de billige øreringe og ørestikkere.

 • Først og fremmest så gælder det om ikke at nøjes med at kigge på udvalget i en enkelt butik. Der er stor forskel på hvad smykkerne koster i de forskellige butikker, så det kan betale sig at bruge tid på at checke priserne på øreringe m.m. på tværs af en masse butikker.
 • Det er ikke altid de danske butikker er billigst med øreringene, så det kan godt betale sig at kigge på udvalg og priser i online butikker fra andre lande.

  Det gælder ikke mindst butikker i resten af EU, da du kan købt toldfrit på tværs af græserne i EU.

 • Det er gratis eller ret billigt at få sendt smykker fra online butikkerne og hjem til dig eller dit nærmeste postkontor/GLS-kontor.

  Det gælder også for forsendelse fra butikkerne i resten af EU. Selvom butikkerne er placeret udenfor Danmark, så er der nemlig mange af dem der tilbyder gratis forsendelse til Danmark.

 • Det er ikke kun smykkebutikkerne der sælger øreringe. Det er der også mange butikker med piercing smykker der gør, da øreringe jo reelt set er en slags ørepiercinger.

  Det ses tit at butikkerne med piercing smykker er relativt billige, men tilgengæld fører de næsten aldrig smykker fra de anerkendte mærker og designere.

Kvinde med øreringe og andre smykker

 • Uanset hvor billige smykker du kan finde, så er det vigtigt at du ikke går på kompromis med kvaliteten af smykkerne.

  Det gælder ikke mindst ifht. materialerne, så du ikke risikerer at få nikkel allergi eller andre allergiske reaktioner.

  Hvis fx. de smykker du kigger på er af sølv, så bør du sikre dig at der er tale om sterling sølv (også kaldet 925 sølv).

 • Hvis det er billige øreringe du er på jagt efter, så kan du også overveje at kigge nærmere på udvalget af smykkesæt (typisk et vedhæng og et sæt øreringe der passer sammen).

  Generelt er smykkesæt dyrere end løse øreringe, men de kan stadig være værd at overveje hvis du også gerne vil have et smukt vedhæng eller hvis dine smykker skal passe 100% sammen.

 • Hvis du gerne vil have øreringe med diamanter, så bliver de somregel relativt dyre ifht. øreringe uden diamanter.

  Det kan i så fald godt betale sig at overveje om du kan nøjes med nogle mindre diamanter, da prisen på diamanter stiger voldsomt i takt med at diamanterne bliver større.

  Du kan også overveje om du har brug for ægte diamanter eller om du kan nøjes med øreringe, hvor stenene er fx. zirkonia (zirkonia er langt billigere end ægte diamanter og der er næsten ingen der kan se forskel på de to slags sten).
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*